Na een periode van meer dan 40 jaar gewerkt te hebben in diverse takken van het bedrijfsleven en overheid, veelal op managementposities, ligt mijn focus nu op het samenbrengen van mijn ervaring, mijn talenten, natuur en zingeving.

Deze combinatie zet ik in bij wandelcoaching. Primaire doelgroep daarbij zijn mensen die bij hun studie of  in hun werk dreigen of reeds zijn vastgelopen en op zoek zijn naar richting voor zichzelf. Duurzame inzetbaarheid is een actueel onderwerp voor de oudere werknemers die vaak worstelen met  "oprekken" van de horizon naar het einde van hun loopbaan. Het roept  vragen op en veelal weten zij niet hoe hiermee om te gaan. Ook hierbij kan  wandelcoaching  verrassende inzichten geven.

Als begeleider en inspirator ben ik een belangrijke katalysator in het proces om zaken  helder te  krijgen en om keuzes te maken voor de toekomst. Zodat je weer verder kunt op je levens pad met een duidelijke richting en bewuste keuzes.

Ook ga ik regelmatig op pad als begeleider bij pelgrim reizen in binnen en buitenland daarbij geniet ik iedere keer weer van de ontmoetingen en de interactie tussen  mensen en natuur.